IJCE 75 jaar jubileumdag

Datum

Zondagmiddag 11 september a.s. vanaf 12 uur organiseert IJCE op Sportpark Op Noord het tweede deel van het jubileumfeest. Alle leden van IJCE en hun partners zijn welkom, inclusief ouders en broertjes en zusjes die zelf geen lid zijn.

Deze middag kun je als lid of gezinslid van een IJCE-lid deelnemen aan:

  • een wandeltocht van 7,5 km
  • één van de twee wielertochten van 50 of 75 km
  • een spellenmiddag voor iedereen jonger dan 18 jaar

Na de actieve middag starten we rond 17 uur met een BBQ en een buffet. Tijdens de BBQ zal het nieuwe jubileumboek “75 jaar IJCE” worden uitgereikt aan onze voorzitter. Om 19 uur sluiten we het feest. Elke bezoeker krijgt bij vertrek een nuttig en uniek aandenken aan het 75-jarig jubileum van IJCE.

Deelnemen aan de jubileummiddag is gratis voor kinderen (onder de 18 jaar) en bedraagt bedraagt € 10,- per persoon voor iedereen van 18 jaar en ouder. Daarvoor krijg je enkele consumptiebonnen, kun je deelnemen aan een activiteit en aan de BBQ met pastabuffet.

Om alles goed voor te bereiden vragen we dat je je uiterlijk 7 augustus inschrijft via onderstaande knop en toestemming verleent tot het incasseren van het verschuldigde deelnamegeld.

inschrijven

Op de jubileummiddag gaan we ook foto's maken en deze zullen na afloop op onze website alleen voor ingelogde leden beschikbaar komen. Wil je i.v.m. privacy niet op de foto of wil je een foto verwijderd hebben dan kun je dat op de dag zelf of achteraf aangeven.

Jubileumboekje

IJCE geeft ter gelegenheid van het 75-jarig jubileum een boekje uit waarin de geschiedenis van IJCE beschreven staat. Leden kunnen vooraf intekenen op dit boekje dat bij voorinschrijving € 10,-- gaat kosten.

Locatie
Oude Bosschebaan 11, 5624 AA, Eindhoven