Fietstraining

Fietsen...

Fietsen is een uitstekende trainingsvorm voor schaatsers. Met fietsen kun je je conditie en kracht trainen. Bij IJCE kun je deelnemen aan speciale trainingen op de fiets als er geen ijs is. Deze trainingen zijn specifiek afgestemd op de behoeftes van schaatsers zodat je in het winterseizoen goed geprepareerd het ijs op kan. Maar buiten dat, fietsen met clubleden is gewoon leuk! De trainingen zijn open voor jeugd (vanaf ongeveer 9 jaar) en volwassenen.

We hebben twee trainingsvormen, mountainbiken en racefietsen. Deze trainen op twee verschillende avonden. Als je deelneemt dan kies je in principe een vaste trainingsvorm en trainingsavond. Maar ben je een keertje verhinderd, dan kun je incidenteel ook wisselen met de andere trainingsavond/fietsvorm. Meld je dan wel even van te voren bij de trainer. 

Wil je ook met ons meefietsen? Geef je dan op:

Inschrijven fietstraining

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben? Meld je dan via fietstraining@ijce.nl.

  Mountainbike

  • Wanneer: Woensdagavond, volwassenen van 19:00u  tot ongeveer 20:00-20:15u. Donderdagavond, jeugd van 18:30u  tot 19:30u.
  • Locatie: Het mountainbikeparcours in Best. Het verzamelpunt voor deze training is de parkeerplaats bij het Joe Mann Memorial in Best.

  Racefiets

  • Wanneer: Dondagavond, jeugd en volwassenen, van 18:30u tot 19:45u.
  • Locatie: De wielerbaan van OpNoord.