IJCE-mascottes Koek en Zopie

Sinds kort beschikt IJCE over 2 prachtige mascottes. Wij hebben deze vrolijke mennekes de passende namen KOEK en ZOPIE gegeven. Deze mascottes werden op onze vrijwilligersavond gepresenteerd en zijn voor het eerst ingezet tijdens het Basisschool Schaatsfestijn op 10 nov. (zie de foto’s op de website). De kinderen en het publiek reageerden bijzonder enthousiast en dat smaakt natuurlijk naar meer.

De bedoeling is dat deze mascottes voor alle passende IJCE activiteiten gebruikt kunnen worden. Dit kan op het ijs zijn, maar ook gewoon langs de ijsbaan. Te denken valt b.v. aan: ontvangst en uitzwaaien kinderen  tijdens het zomerkamp, opening jeugd seizoen, aanmoedigen van de kinderen tijdens het kleine banen toernooi, clubmarathon of aanmoedigen tijdens de jeugd-schaatsnacht of jeugd SPI. Ook voor andere bijzondere IJCE gebeurtenissen zoals jubileumfeesten, Eindhoven Marathon of protestacties kunnen deze mascottes het geheel in de spotlights zetten. 

Kortom, KOEK en ZOPIE geven een mooie meerwaarde aan alle IJCE activiteiten voor jong en oud.

KOEK en ZOPIE hebben zich verstopt in 2 gele dozen in het IJCE materialenhok. Aan het zicht, vooral op het ijs, wordt nog gesleuteld door de oogarts. De nieuwe verkoopcontainer op het Rono plein is met een naambord ook omgedoopt in KOEK en ZOPIE.