IJCE-fotograaf en filmer Gerrit Bogerd overleden op 26-jarige leeftijd

Op zondagochtend 14 juni 2015 is Gerrit Bogerd overleden, amper een dag na zijn 26ste verjaardag. Onze enthousiaste en altijd blijmoedige IJCE-filmer en fotograaf overleed na een langdurig en ongewis ziekbed met vele ups- en downs en chemokuren. Een goede diagnose van wat hem mankeerde konden de artsen helaas niet maken en hij overleed in een kunstmatige slaap omdat hij zoveel pijn leed. Gerrit legde vele jaren alle activiteiten van IJCE, met name de Schaatsnacht van Eindhoven, vast op foto en video, maakte de filmpjes voor de IJCE-monitor en was al enige jaren samen met zijn voorganger en oud-bestuurslid Harry van Iersel bezig om al het analoge foto- en video materiaal van IJCE te digitaliseren.

Hij heeft schaatsen geleerd bij IJCE ongeveer 12 jaar geleden op de kleine baan en was sindsdien een trouwe schaatser die op vele uren van IJCE op de baan te vinden was, vaak samen met zijn moeder Gea.

Het verlies is groot voor zijn ouders Gea en Hans die enige jaren geleden in 2011 ook al Joost, de jongere broer van Gerrit, verloren na een lang ziekbed. Wij wensen hen veel sterkte in deze moeilijke tijd en zullen Gerrit in onze gedachten blijven houden.

Bestuur van IJCE


(Tekst van de rouwkaart hieronder, download rouwkaart)

Onze grote kanjer Gerrit is op 14 juni overleden.
Een dag na zijn 26ste verjaardag is hij nu bij zijn broer Joost.

Gerrit Bogerd

13 juni 1989 - 14 juni 2015

Op vrijdag 19 juni nodigen wij jullie uit om samen met ons een herinneringsbijeenkomst te houden voor onze zoon Gerrit. Om 12:00 uur worden jullie verwacht in “het Klooster”, Hoogstraat 6 in Waalre. Er is dan gelegenheid om tijdens een kop koffie en een broodje ons te ontmoeten.

Na deze herinneringsbijeenkomst brengen we samen onze Gerrit naar zijn laatste rustplaats “De Hoge Boght” Eindhovense weg 25 in Veldhoven. Aansluitend willen we het samen zijn met jullie afsluiten in “het Klooster”.

Kom zoals je bent.

Gerrit zou het bijzonder op prijs stellen als jullie i.p.v. bloemen willen bijdragen aan een passend monument. Zodat we dit samen met jullie kunnen realiseren.

Hans en Gea
Joost †
De Rooij 11
5581 SL Waalre