Afgelast: Basisschool schaatsfestijn 2020

Datum

Het traditionele, jaarlijkse Basisschool Schaats Festijn dat in 2020 gehouden zou worden op vrijdag 20 november is vanwege het coronavirus, in overleg met het bestuur van onze IJsclub, de directie van het IJssportcentrum Eindhoven en de Gemeente Eindhoven, afgelast. Door de algemeen geldende voorschriften en regels is het niet mogelijk en zeker niet verantwoord i.v.m. de mogelijke verdere verspreiding van het virus om dit evenement te organiseren, maar...

Natuurlijk hebben wij als Commissie BSF nagedacht over de nabije toekomst en zeker omdat het nu afgelaste evenement een jubileum zou zijn: Voor de vijftigste keer zouden meer dan 1000 kinderen deelnemen aan dit massale oer-Hollandse en oer-Eindhovense evenement, voor het eerst georganiseerd in 1970.

In november 2021, zullen wij de vijftigste editie van het Basisschool Schaats Festijn organiseren en omdat dit dan samenvalt met het vijftig jarig bestaan van het IJssportcentrum Eindhoven en het 75-jarig bestaan van onze IJsclub zullen we er een echte jubileumeditie van maken met veel extra’s voor de deelnemers zoals jubileummedailles en verrassingspakketten.
 

Locatie
IJssportcentrum Eindhoven, Antoon Coolenlaan3, 5644 RX, Eindhoven