Afgelast: Jubileumfeest - IJCE 75 jaar

Datum

Gelet op de huidige maatregelen in verband met Corona en de slechte vooruitzichten heeft de jubileumcommissie in overleg met het bestuur van IJCE besloten om het feest op 27 november NIET door te laten gaan. Met dit besluit dragen we daadwerkelijk bij aan het verlagen van de besmettingsrisico’s en tonen we onze verantwoordelijkheid.

Wel gaan we aan het einde van de zaterdagochtendtraining van 27 november het kunstwerk met de houten schaatsjes onthullen. We gaan via een livestreamverbinding (via deze link) alle leden de gelegenheid bieden hiervan getuige te zijn. De onthulling zal duren van ongeveer 9.15u tot 10u.

We hopen op betere tijden. Misschien dat we aan het einde van het schaatsseizoenseizoen wel een feestje kunnen vieren. Als dat zo is, hoor je dat tijdig.


Op zaterdag 27 november vieren wij ons 75-jarig bestaan. ’s Morgens zullen we dat op de ijsbaan doen, ’s middags bij OpNoord. Het programma gaat er globaal als volgt uitzien:  

 • 8.15 – 9.30 Spelparcours voor de jeugdleden op 400meterbaan en kleine baan (alle jeugdleden die normaalgesproken op zaterdagmorgen trainen, doen hieraan mee. Let op:  senioren kunnen die zaterdagmorgen NIET trainen)  

 • 10.15 -11.30 Prestatierit voor senioren en junioren over 75 minuten. Hieraan mogen ook de niet-leden die normaalgesproken op zaterdagmorgen tijdens dit publieksuur komen schaatsen meedoen. 
  inschrijven
   

 • 12.00 Onthulling kunstwerk op de jurytoren, gemaakt van onze houten schaatsen  

 • 12.30 Lopende Lunch  

 • 15.00* Inloop bij OpNoord, Oude Bosschebaan 11, 5622 AA Eindhoven  

 • 15.30 – 17.00 PubQuiz, gepresenteerd door Jannes Mulder, bekend van de Weissensee, met medewerking van twee leden van onze jubileumcommissie.  

 • 17.00 Borrel  

 • 18.00 sluiting  

Om alles goed voor te bereiden wil de jubileumcommissie graag  voor 1 november weten wie er aan de verschillende onderdelen mee gaan doen. Door op bijgaande link te klikken kun je aangeven wanneer je komt. Wij, de jubileumcommissie, gaan ervan uit dat iedereen zich bewust is van zijn verantwoordelijkheid met betrekking tot de coronamaatregelen.  

*Let op: voor het middagprogramma is het noodzakelijk een geldige QR-code te tonen. 

Voor de prestatietocht kun je je later opgeven, een uitnodiging hiervoor volgt binnenkort.  

De jubileumcommissie 

De prijzen voor de pubquiz worden gesponsord door:

RONOsport

Rono Sport

CycleTrend Nuenen

CycleTrend Nuenen

Schaatstraining Advies en Begeleiding

Schaatstraining Advies en Begeleiding

Haidari Stomerij & kledingreparatie

Haidari Stomerij & kledingreparatie

 

 

Locatie
IJssportcentrum Eindhoven, Antoon Coolenlaan3, 5644 RX, Eindhoven
Oude Bosschebaan 11, 5624 AA, Eindhoven