Club van 70


In het najaar van 2016 – het jaar waarin IJCE 70 jaar bestaat – is de ‘Club van 70’ opgericht.

De ‘Club van 70’ is een club die streeft naar een aantal van minimaal 70 leden die elk jaar € 70,-- doneren aan IJCE die gebruikt gaan worden ten behoeve van onze jeugdige schaatsers. Daartoe nodigen we niet alleen IJCE-leden maar ook hun familie, vrienden, kennissen of zakelijke relaties uit om op volledig vrijwillige basis elk jaar € 70,-- aan onze vereniging te schenken. De opbrengst wordt besteed aan het jeugdschaatsen binnen IJCE.

Nu we als vereniging de jeugd extra de ruimte geven lopen de kosten op. Uitgangspunt is dat de deelnemers aan de ‘Club van 70’ minimaal drie jaar meedoen. Langer mag natuurlijk ook, en ook korter is mogelijk.

De ‘Club van 70’ bestaat dus uit echte weldoeners die het jeugdschaatsen binnen IJCE een warm hart toedragen. Daarom gaat het bestuur ervan uit dat prominente aandacht voor deze club een voldoende ‘tegenprestatie’ is. Clubleden die geen lid van IJCE zijn zullen op de hoogte gehouden worden van het wel en wee van onze vereniging en in het bijzonder van de prestaties van onze jeugdige leden.

Dus … wil je ook iets extra’s doen voor onze jeugdige IJCE-leden? Word dan lid van de ‘Club van 70’ door dit formulier in te vullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Leden van de Club van 70

Inmiddels hebben hebben we 25 mensen verwelkomd bij de club, 2 daarvan zijn (nog) anoniem.

Naam Bedrijf
Jopie Bakker-Fuchs
Willem en Maureen Ballemans
Jan van den Bosch
Berend Brian brianmeubelontwerp.nl
Annemarie Broekhuijsen
Nico Broers AKD
Johan Feenstra
Jan Harmsen
Noortje Janssen
Jaap Kroon
Jan van Maasakkers
Willem Maris
Marijn van Os
Henk van der Plas Artiplass.nl
Stella Post
Herman van Rijn
Harm Sinnige
Ina Steenbruggen
Irma Timmermans BroodjesBrengen.nl
Hans Uiterwijk
Martin Verheijen
Marianne Vincken 1005 Tekstproducties
Henri de Vreede