Skeelerclinics en demo’s van 8 april groot succes!

De Skeelerclinics en demo’s van IJCE tijdens de Open Dag op zondag 8 april bij OpNoord waren een groot succes. Meer dan 80 keer werden onze skates uitgeleend aan de merendeels jeugdige deelnemers die vervolgens met een trainer of begeleider van IJCE aan de gang gingen.

Met veel enthousiasme, soms aarzelend werden de eerste pasjes gezet en het was leuk om te zien hoe snel de meesten het oppikten en na een clinic trots bij de ouders terug kwamen om te laten zien wat ze al konden. De Open Dag trok mede door het zonnige weer zo’n 3000 mensen en het was gezellig druk bij alle activiteiten die OpNoord georganiseerd had.

Het Eindhovens Dagblad wijdde er een leuk artikeltje aan waar IJCE met de skeelerdemo op de foto kwam. Naast onze activiteiten was er een groot scala aan sporten waar men via clinics aan kon proeven. Het was een geslaagde PR activiteit voor onze club mede door de grote inzet van een aantal enthousiaste ouders en vrijwilligers van IJCE waarvoor onze hartelijke dank! Een aantal clinic deelnemers heeft zich inmiddels ingeschreven voor een proefles op de zaterdagochtend. Voor foto’s zie het fotoalbum van IJCE of ga naar de Facebook-pagina van OpNoord.