Schaatsnacht-commissie zoekt versterking

Ben jij de nieuwe topper die helpt de Schaatsnacht te organiseren?

Ja, “onze” schaatsnacht gaat dit jaar door. Natuurlijk onder voorbehoud van “hogere” machten die misschien nog ingrijpen, maar tot nu toe ziet het er goed uit.

Maar die Schaatsnacht regelt zich niet zelf! Daar zijn mensen voor nodig die hun schouders hieronder willen zetten. Helaas, maar wel begrijpelijk, hebben een aantal leden van onze commissie Schaatsnacht de laatste jaren aangegeven te stoppen met hun werkzaamheden (Nog dank daarvoor Coen en Ben). En recent hebben ook Hans (onze voorzitter) en Ruud een punt achter hun activiteiten voor de schaatsnacht gezet. Ook voor hen past natuurlijk een wel gemeend dank voor alle jaren (en dat zijn er heel wat) dat zij hun steentje hebben bijgedragen.

Onder de bezielende leiding van onze nieuwe voorzitter Nicolette van Vliet zijn de voorbereidingen voor de 12e Schaatsnacht op 27 december in volle gang. Alleen is de spoeling wel een beetje erg dun geworden in onze commissie. Wij zouden het fijn vinden als zich enkele leden melden om mee te draaien in ons kleine, maar fijne, team. Veel werk is het niet, wel leuk! En de voldoening is groot als je ziet hoeveel mensen mee willen doen en achteraf, terecht, trots zijn op de geleverde prestaties. We zoeken echter voor allerlei taken extra handjes: communicatie, adminstratie, financiën, ict en natuurlijk “alle overige zich voordoende werkzaamheden”. Dit jaar zou je dan gewoon lekker mee kunnen draaien zodat we volgend jaar de taken over wat meer mensen kunnen verdelen.

Wil je meedoen, je bent meer dan welkom. Informatie of aanmelden kan bij:

En terzijde: je hoeft niet per se lid te zijn van de vereniging om mee te helpen in deze commissie!

De commissie Schaatsnacht Eindhoven

Nicolette, Karin, Bavo, Jos, Richard (en alle andere vrijwilligers die op 27 december de handen uit de mouwen steken)