Juryleden gezocht!

Voor een ‘gewone’ baanwedstrijd zijn minimaal 14 juryleden nodig. Dit gaat om handtijdklokkers, Commissaris van vertrek (bankje) en meer gespecialiseerde taken zoals starters, scheidsrechters, speakers, ET-medewerkers, Vantage-medewerkers (wedstrijdorganisator). Deze juryleden zijn allemaal vrijwilligers. Om de wedstijden te kunnen blijven organiseren zijn we op zoek naar meer vrijwilligers.

Het is mooi om te zien hoe we met dit team in wisselende samenstelling steeds weer een mooie wedstrijd kunnen organiseren. Ieder heeft daarin zijn/haar eigen taak. Een deel van het werk vindt plaats vanuit de jurytoren (warmer dan buiten), waar we met een kopje koffie of thee goed zicht hebben op de wedstrijd.

Een overzicht van de taken vind je op www.knsbzuid.nl/wedstrijden/langebaan/  onder ‘Jury & Opleidingen’.

Heb je interesse voor één van deze taken of wil je je oriënteren, een keertje meelopen, neem dan contact op met de wedstrijdcommissie, Dione van Noort, via wedstrijdcommissie@ijce.nl of voor de meer gespecialiseerde functies met de baancommissie via Martijn Willemsen, secretaris.eindhoven@knsbzuid.nl .