Jos Dielis bokaal voor de IJCE-jeugd

1ste Jos Dielis bokaal voor de IJCE-jeugd,
combi-wedstrijd op zaterdagochtend 27 Februari 2016, aanvang 8.00 uur.

Het einde van het schaatsseizoen 2015-2016 nadert met rasse schreden. Een seizoen dat ons allen zal bijblijven vanwege het overlijden van Jos Dielis. Het verlies van Jos heeft ons allemaal diep geraakt. Zijn grote betekenis voor onze vereniging -met name voor onze jeugdafdeling- ervaren wij iedere dag steeds weer. Reden voor IJCE om door het instellen van de Jos Dielis Bokaal een blijvende herinnering aan Jos te hebben. De Jos Dielis Bokaal wordt gekoppeld aan de combi-wedstrijd voor de jeugd. Deze wedstrijdvorm is door Jos bedacht en bestaat uit een shorttrack race op de binnenbaan, een sprint van 300 meter en een massa start over 6 of 7 ronden beiden op de 400m. baan

Deelname is voor alle jeugd die op de 400m baan schaatst en traint: de groepen A-B-C en jeugd die aan het shorttracken deelneemt.

De beste drie in iedere categorie winnen medailles, op basis van het puntentotaal over drie onderdelen. Daarnaast krijgen het meisje en de jongen met de beste totaal score de Jos Dielis Bokaal (wisselbeker) een jaar mee naar huis.

De wedstrijd wordt gehouden tijdens de normale trainingsuren shorttrack en lange baan op zaterdag morgen. We gaan er dus van uit dat iedereen meedoet!

Shorttrack schaatsen zijn aanwezig.

Graag om 7:30 aanwezig zijn i.v.m. kussens in de binnenbaan opzetten en schaatsen uitzoeken.

De wedstrijd zelf zal om 8:00 stipt beginnen en tot 9:45 duren.

Rond 10 uur zal de prijsuitreiking plaatsvinden.

Omdat er een aantal activiteiten tegelijk plaatsvinden en we tijdwaarneming nodig hebben op de shorttrack baan en de lange baan vragen we trainers en ouders om hun bereidwilligheid om mee te helpen.

Doe allemaal mee en geef je op bij Eveline van Oosterhout: (evelinevano@gmail.com).

Han Slaats

*) helm en handschoenen verplicht. ST schaatsen zijn beschikbaar.