Inschrijving skeeleren zomer 2017 is geopend.

Je kunt weer de hele zomer lang skeeleren / inline skaten op de skeeler-wielerbaan van OpNoord onder leiding van onze IJCE-trainers Ad den Otter en Marijn van Os. Adres: Oude Bossche Baan 11 te Eindhoven.

Er zijn skeeler/Inline skate trainingen voor zowel voor Jeugd als volwassenen, beginners en gevorderden, iedereen is welkom!!

Skeelertechniek komt dicht in de buurt van schaatstechniek: je ontwikkelt een betere houding, skeelertraining zorgt voor sterke enkels, betere zijwaartse afzet, druk houden, goed overkomen en je verbetert je bochtentechniek zowel linksom als rechtsom, ook de start- en remtechniek komen aan de orde. Kom daarom skeeleren / inline skaten en bereid je goed voor op het volgende schaatsseizoen! Inschrijven kan op http://activiteiten.ijce.nl

- Wanneer beginnen we? Zaterdag 8 april aanstaande.

- Tot wanneer zijn de trainingen? Tot en met zaterdag 23 september 2017. Zomervakantie vanaf zaterdag 15 juli, gedurende 4 weken tot 19 augustus.

- Van hoe laat tot hoe laat? Voor de beginnende jeugd starten we om 8.30 tot 9.30 uur. Daarna van 9.30 tot 10.30 uur de gevorderde jeugd en senioren zowel beginners als gevorderden. De trainingen duren één uur.

- Voor nieuwkomers: Op zondag 9 april is er Open Dag bij OpNoord en is IJCE ook vertegenwoordigd met een stand vanaf 12.00 tot 16.00 uur in de middag. Je kunt dan gratis deelnemen aan een clinic en ervaren of skeeleren iets voor je is.

Kijk voor meer informatie op de skeelerpagina.