Hij komt eraan: de 12e schaatsnacht van Eindhoven

Vorig jaar stond de wereld op zijn kop: afstand houden, quarantaines en tal van andere maatregelen moesten ervoor zorgen dat het coronavirus een halt werd toegeroepen. Evenementen konden niet doorgaan. Dus ook geen schaatsnacht in 2020.

Maar van uitstel komt geen afstel! Onze draaiboeken lagen al klaar, we hebben ze uit de kast getrokken en wij staan al in de startblokken om alles weer van een leien dakje te laten lopen. Maar dat kan alleen als jullie er ook weer zijn. Noteer dus in je agenda: “Onze” schaatsnacht gaat door op maandag 27 december 2021 vanaf 17:30 tot 2:00 u ’s nachts. Ga jij de uitdaging aan? Voor de een is 200 km de enige echte uitdaging, voor de ander is 25 km een ultieme prestatie. Leg de lat waar je dat zelf wilt. Er is voor ieder wat wils: 25, 50, 75, 100, 150 en ja ook 200 km is mogelijk. Aan de finish ligt dan de enige echte, unieke medaille van de grootste toertocht op kunstijs ter wereld voor jou klaar.  

Hou de website www.schaatsnachtvaneindhoven.nl in de gaten om te weten wanneer je van start kunt. Maar: vol is vol. Hoe mooi en ruim onze schaatsbaan ook is: we willen ook dat iedereen veilig kan schaatsen en dus is er een maximum aan schaatsers die tegelijk op de baan mogen. Zodra een groep vol is, stopt de inschrijving voor de desbetreffende groep. Er zijn meerdere startmomenten dus als de ene groep vol is: kijk naar een ander tijdstip om te starten.

We zien je graag op 27 december!

De commissie Schaatsnacht EIndhoven