Goede opkomst ALV, contributie en baanrooster 400 m baan onveranderd, samenstelling bestuur gewijzigd

Goed nieuws voor de schaatsers is dat het baanrooster voor de 400m-baan het komend seizoen precies hetzelfde zal zijn als het afgelopen seizoen. Dat geldt ook voor de schaatslessen van de pupillen op het kleine baantje op de zaterdagmorgen. Helaas zijn de tijden voor de shorttrackers in het winterseizoen nog niet bekend. Reden is dat het tot nu toe niet is gelukt om op een doordeweekse avond te gaan trainen in plaats van zaterdagmorgen. Uiteraard wordt het nieuwe rooster aan het begin van het seizoen op de website geplaatst en vermeld in de nieuwsbrief en de enige editie van de Baankrabbels.

Ook goed nieuws is dat de contributie het komend jaar ongewijzigd zal blijven. Een uitzondering hierop zijn de bedragen voor de shorttracktrainingen.

De begroting voor het komend verenigingsjaar sluit met een tekort van een paar duizend euro.

Diverse leden vroegen wat het bestuur gaat doen met de suggesties die tijdens de rondetafel bijeenkomst op 2 maart zijn gedaan. Een daarvan – crowdfunding/sponsoring – is al opgepakt. De suggesties over contributie en baanrooster zal het bestuur de komende maanden uit de la halen. Bedoeling is om daar ook enkele leden in te betrekken.