Geld verdienen voor IJCE door mee te helpen bij de Eindhovense marathon

Het lijkt wellicht nog wat vreemd in deze tijden, maar ondertussen zijn de eerste voorbereidingen voor de Marathon Eindhoven 2021 al weer van start. De Marathon Eindhoven zal plaats vinden op zaterdag 9 en zondag 10 Oktober 2021.

Voor zondag 10 oktober is de organisatie nog op zoek naar vrijwilligers die gedurende het evenement willen helpen bij verzorgingsposten op het parcours, start of finish, tassenafgifte, etc. 

Voor het helpen kan IJCE geld ontvangen voor de vereniging. Voor elke persoon die meehelpt wordt een vergoeding bepaalt, en hoe meer mensen meehelpen hoe groter de vergoeding per persoon per dag. 

In het verleden hebben we meestal met een man of tien meegewerkt en dat leverde de kas toch al gauw een paar honderd euro op.

Uiteraard is de organisatie in contact met verschillende instanties vanwege Covid-19,  om snel te anticiperen op de maatregelen die op dat moment van kracht zijn, zodat het voor zowel de deelnemers als de vrijwilligers allemaal veilig kan verlopen. 

Meer informatie over het evenement: www.marathoneindhoven.nl. Aanmelden als vrijwilliger voor IJCE kan door een mail te sturen naar activiteiten@ijce.nl.