Fraaie resultaten bij Förderkreispokal-Rennen in Grefrath

In Grefrath hebben we met 8 pupillen, Rona, Sepp, Casper, Pia, Neill, Quinn, Jake en Kimberly, meegedaan aan de 31ste editie van het internationale Förderkreispokal-Rennen. Dit toernooi werd op zaterdagochtend 9 december verreden en vele van ons moesten hiervoor vroeg opstaan, want de wedstrijd begon om 8:00 uur. Zonsopgang tijdens de wedstrijd was wel bijzonder. Iedere deelnemer reed een 300 m en een 500 m en de wedstrijd werd afgesloten met een estafette. 

Voor de individuele afstanden werd met transponders gereden. Hierdoor wist je niet meteen je tijd, want er was geen werkend scorebord meer. Helaas was het ijs op de open buitenbaan een beetje zacht door de weersomstandigheden en werden er nauwelijks pr´s gereden, maar het was wel een leuke ervaring. 

Bij de team estafette werd het stokje goed doorgegeven en behaalde het team een mooie 4e plaats! In het individuele klassement hebben Quinn en Kimberley een derde plaats behaald. Jake werd eerste bij de jongens pupillen A, knap gedaan! In het overall klassement zijn we op de 5e plek geëindigd. Uiteraard kregen alle deelnemers een traditioneel brood mee met een pijpje erin gebakken. Het was leuk om met zoveel enthousiaste pupillen mee te kunnen doen.