FlevOnice Weissensee Schaatstoertocht op 13 december

Op 13 december wordt in Biddinghuizen FlevOnice de eerste Weissensee Schaatstoertocht van dit seizoen georganiseerd, en het is de bedoeling dat IJCE daar met een afgeladen bus vol enthousiaste schaatsfanaten naar afreist! Deze tocht is een uitstekende voorbereiding op de Schaatsnacht van 27 dec. en het echte Weissensee ijs.

Je kunt kiezen uit 3 verschillende deelnamepakketten met of zonder koek en zopie, medaille en erwtensoep na afloop. Je bepaalt zelf hoeveel rondjes je schaatst en na elke ronde kan je kaart afgestempeld worden.

Het goedkoopst is om die dag voor de gewone entree-prijs te kiezen. Dat is voor volwassenen 15 euro en voor kinderen t/m 12 jaar 7,50 euro.
Verder kun je dit uitbreiden met een basispakket van 7,50 euro , dat is zonder koek en zopie, maar wel met stempelkaart, beennr en medaille.
Dan heb je nog het koek en zopie pakket, dat kost 20 euro. ( met stempelkaart, beennr, koek en zopie en medaille).
Let wel, dit alles komt bovenop de entreeprijs van 15 euro.

Het is de bedoeling om 7.30 uur vanaf de parkeerplaats van het IJssportcentrum te vertrekken. Hou verder de website van IJCE in de gaten. Wie het eerst komt wie het eerst maalt: er kunnen maximaal 40 mensen mee in de bus, dus geef je vast op via toertocht@ijce.nl!