Dringend! Doe je mee?

Je doet al mee, als lid van IJCE. Je schaatst, skate, shorttrackt, fietst, bootcampt, noem maar op. En dat doe je vast met veel plezier. Achter de schermen werken veel leden om dat allemaal mogelijk te maken, of het nu wedstrijden, trainingen of informatieve en gezellige bijeenkomsten zijn. Ook dat is leuk. Je ziet de mensen genieten van hun sport en het is onderling gezellig om dat samen mogelijk te maken.

Ook jij kan daarbij helpen. Dat is op een paar fronten erg hard nodig. Als te weinig mensen te veel moeten doen gaat de lol er een beetje af. En als de lol er af gaat, is het gevaar groot dat ook de kwaliteit van de activiteit of het evenement afneemt. En dan is het ook voor de deelnemers niet meer zo leuk.

Laat het zo ver niet komen!

Hier zoeken wij versterking:

  • mensen die willen bijspringen bij de organisatorische en technische ondersteuning van de trainers (roosters, groepsindelingen, indeling nieuwe leden, bijscholingen, kennisdeling, trainingsprogramma’s, stimuleren (jeugd)wedstrijden, afstemming tussen de sporten e.d.) Voor de technische commissie in z’n huidige omvang is dat niet te behappen.
  • Bestuur: we hebben we al meer dan een jaar niemand in het bestuur die het technisch beleid onder zijn hoede heeft en de link met de technische commissie vormt.
  • mensen die het sponsorbeleid dat een paar jaar geleden met succes opgezet is, willen voortzetten. Contacten onderhouden en initiëren met bedrijven en mensen die in financiële zin onze club willen ondersteunen is daar de belangrijkste taak. Samenwerking staat daarbij voorop, dat wil zeggen IJCE wil ook wat bieden aan sponsoren, bij voorbeeld een schaatsclinic. 
  • Vind je het leuk om mee te denken over ons 75-jarig jubileum dat we in november volgend jaar gaan vieren? Of wil je graag in praktische zin bijdragen aan de activiteiten die we dan gaan organiseren?
  • tijdens het jubileum willen we ook de Toekomstvisie van IJCE presenteren. Jij kan meedoen aan het denken over en het maken van die visie. Laat die kans niet lopen en denk met ons en andere leden mee. Een toekomstvisie is natuurlijk niet iets wat het bestuur in z’n uppie bekokstoofd.

Spreken bovenstaande taken je aan en wil je graag je steentje bijdragen aan het reilen en zeilen van onze club, meld je dan aan bij een van onderstaande bestuursleden.