77 PR's en 3 clubrecords tijdens Baanwedstrijd

Zondag 26 november was de 4e baanwedstrijd van het seizoen in het IJssportcentrum Eindhoven. De baancommissie sponsorde deze wedstrijd door alle jeugd met een KNSB licentie zonder extra kosten te laten meerijden. Er waren drie nieuwe juryleden aan de slag om te klokken en de wedstrijdparen goed op het ijs te krijgen, en dat was maar goed ook. De belangstelling was met 72 aanmeldingen groot. Het was koud op de baan en het ijs was goed, en dat hebben we gemerkt. Natuurlijk waren er nieuwe PR’s te bewonderen van jeugd die nog niet eerder een wedstrijd had gereden, maar bovenal waren er heel veel nieuwe PR’s door de heel hard rijdende IJCE jeugd. Zo leverde een vader-dochter race op de 500m een nieuw PR op voor Carlijn en een clubrecord op de 700m voor Marijn!  Jos liet zijn dochter zien waarom hij schaatsen, en vooral sprinten, zo leuk vind en vestigde een nieuw clubrecord op de 100m*. Naast het al verbeterde clubrecord op de 300m was nu ook die voor de 500m eindelijk van Sep! Wat een avond. Gefeliciteerd aan alle hardrijders voor alle PR’s en veel dank aan de baancommissie en de juryleden. 

Ook eens een wedstrijd meerijden? De volgende kennismakingswedstrijd is al op 16 december. Kijk op inschrijven.schaatsen.nl, langebaan, Eindhoven voor informatie en inschrijven.

Af en toe helpen jureren door te klokken, rijders te noteren aan de baan, koffie te zetten voor de alle vrijwilligers? Of misschien wel leren de tijdwaarneming te bedienen of de wedstrijdadministratie klaar te zetten en na afloop door te geven? Ga naar IJCE.nl en kijk bij de vacatures!

*naar aanleiding van dit bericht ontvingen we een uitgebreid schrijven van Vincent: hij blijkt als IJCE lid in 2017-2019 een aantal clubrecords op zijn naam te hebben staan. Deze zijn nu vermeld op de site! Helaas voor Jos: de tijd van Vincent op de 100m is sneller.