75 jaar IJCE, het feestje komt toch!

Het was al bekend, zondagmiddag 11 september gaan we ons jubileumfeestje alsnog vieren. Sportpark Op Noord aan de Oude Bosschebaan in Eindhoven wordt the place to be. Weliswaar hebben we goede herinneringen aan het onthullen van het fraaie kunstobject op 27 november jl., maar ons 75-jarig jubileum mag wat feestelijker zijn. Daarom gaan we het dunnetjes over doen op 11 september a.s.

De jubileumgroep heeft het programma intussen vaste vorm gegeven. Zo staan er voor de wielerliefhebbers fietstochten van verschillende afstanden op het programma en wordt er ook een wandeltocht uitgezet. Kinderen tot 18 jaar kunnen meedoen aan een spellenmiddag. En als je alleen maar een praatje wil maken onder het genot van een drankje en muziek kan je lekker chillen in en rond de aangename kantine van Op Noord.

Als de spellenmiddag klaar is en de wielrenners en wandelaars weer terug zijn wordt het tijd voor de afsluitende BBQ met pastabuffet. Ondertussen zal de jubileumgroep het kersverse jubileumboek “75 jaar IJsClub Eindhoven” uitreiken aan het bestuur.
Kortom een sportieve en gezellige ontmoeting met je clubgenoten. Om 19.00 uur sluiten we het feestje af. Bij het vertrek is er voor alle bezoekers nog een nuttig en uniek aandenken aan dit jubileum.
Op de website van IJCE is de countdown al begonnen. Rond 1 juli verschijnt daar het inschrijfformulier op de website. Wil je komen met je partner, alleen of met je kinderen, vul dan het inschrijfformulier snel in, zondagmiddag 11 september dus!

De jubileumgroep