Bereken je contributie en schrijf je in

  • Huidige Keuzes en contributie
  • Persoonsgegevens
  • Controleren
  • Inschrijven
Aanduiding van verplicht veld

Met dit formulier kun je je contributie berekenen en je inschrijven voor sporten bij IJCE. Vul eerst in of je wel of geen lid wilt worden van IJCE en tot welke leeftijdscategorie je behoort. Daarna kun je kiezen voor deelname aan diverse sporten. Heb je je keuzes gemaakt, dan kun je je inschrijven door onderaan het formulier op de knop 'INSCHRIJVEN' te klikken.

Algemeen
Lidmaatschap
Lid worden is niet verplicht maar biedt wel een aantal voordelen:

  • Slechts een beperkt aantal activiteiten is toegankelijk voor niet-leden.
  • Niet-leden betalen meer contributie dan leden.
  • Niet-leden mogen niet deelnemen aan clubactiviteiten zoals de jeugdactiviteiten, clubkampioenschappen of de skate challenge.
Als er al twee of meer gezinsleden lid zijn van IJCE dan krijgt het lid met de laagste contributie een korting van 25% op de contributies. Als je deze optie selecteert dan wordt deze korting toegepast in de berekeningen. Bij inschrijving bepaalt de ledenadministratie of deze korting ook terecht is toegekend.
Inbegrepen
Contributie
Kies eerst een leeftijdscategorie om de contributie te kunnen berekenen.

Totaal: €0,00

De berekening van de contributies is gebaseerd op de officiële contributiebedragen zoals gepubliceerd op de contributiepagina.
Hoewel de berekening in dit formulier met zorg is samengesteld, kunnen aan deze berekening geen rechten worden ontleend. De definitieve contributie wordt bepaald door de ledenadministratie.
Langebaan (400m baan) / Kleine baan (30x60 m baan)
Bij training op de langebaan en/of kleine baan is de contributie voor vrij schaatsen verplicht.
Shorttrack
Buiten het schaatseizoen