Supersprint jeugd 17 december 2022

Datum

Op zaterdag 17 december tijdens de jeugdtraining houden we onderlinge sprintwedstrijdjes voor de jeugd. Tijdens deze training houden we een informeel wedstrijdje voor IJCE jeugdleden over korte afstand: de supersprint.

Onder begeleiding van je eigen trainer ervaar je hoe een wedstrijd gaat, met een echte start en finish. De jeugd van de kleine baan rijdt een 100m op de 400m baan. De jeugd van de grote baan en de shorttrackers rijden een 300m en een 100m.

Aanvangstijd voor de lange baan jeugd is 8.00 uur!!!!!
De kleine baan jeugd start om 08.15 bij de kleine baan met een training en gaat later samen met de trainers naar de 400m-baan.

Eindtijd: De prijsuitreiking is aansluitend aan de wedstrijd, daarom is het einde van de “training” later dan normaal, nl 09:45 voor de Kleine baan en 09:55 voor de lange baan.

Aanmelden: 

Jeugd 400m/shortrack: Meld je uiterlijk zaterdag 10 december aan bij je trainer.

Jeugd kleine baan: meld je uiterlijk zaterdag 10 december aan d.m.v. een e-mail naar kleinebaan@ijce.nl, vermeld daarin je naam en in welke groep je schaatst.

Het tijdschema is heel erg krap. Van tevoren aanmelden is daarom noodzakelijk. Het wedstrijdschema wordt van tevoren gemaakt.

Details volgen te zijner tijd

Locatie
IJssportcentrum Eindhoven, Antoon Coolenlaan3, 5644 RX, Eindhoven