Marathon

Baan- en Regiomarathon competities Zuid

De marathoncompetitie van het Gewest Noord-Brabant/Limburg/Zeeland, is in 2010 samengegaan met de baancompetities van Breda, Eindhoven en Tilburg. De baancompetities bestaan nog als sub-klassement van de Regiocompetitie Zuid.

De deelname aan de Regiocompetitie Zuid staat open voor alle (niet-landelijke) rijders met een geldig wedstrijdabonnement en een marathonlicentie. Rijders van buiten het gewest Noord-Brabant/Limburg/Zeeland zijn welkom in de wedstrijden van de Regiocompetitie Zuid maar kunnen niet meestrijden in de competitie zelf. Uitzondering hierop zijn rijders uit België, die traditiegetrouw in de zuidelijke competitie meestrijden.

Meer informatie en de meest recente marathon kalenders zijn te vinden op: de marathon pagina van het KNSB gewest Zuid.

Jeugdcompetitie

Er worden ook dit seizoen weer een marathon jeugdcompetitie verreden vanaf categorie pupillen A en B. De beste jeugd marathonrijders vertegenwoordigen onze club op het Nederlands Kampioenschap marathon.

Flevobokaal, landelijke marathon competitie voor regiorijders

Na het succes van de voorgaande regionale competities wordt door FlevOnice, STG Dronten, KNSB en de GTC's marathon van de gewesten Gelderland en Overijssel komend winterseizoen opnieuw een landelijke schaatsmarathon competitie georganiseerd voor de categorieën Dames, C1, C2, C3, Masters 1 en Masters 2.

Meer informatie en de kalender is te vinden op de website van STG Dronten (voor de kalender op de website naar beneden scrollen).