Shorttrack relay wedstrijden succesvol

Op vrijdagavond 12 mei jl. vonden in Eindhoven de allereerste relay wedstrijden shorttrack plaats. Het stond al geruime tijd op de jaar kalender van de IJsclub Eindhoven maar het is vooral aan de inzet van Imke van der Steen en Willem Fabel te danken dat dit door kon gaan. Toen bleek dat de organisatie niet van de grond kwam moest in een kort tijdsbestek alles uit de kast gehaald worden en presteerden ze het om samen een succesvol evenement op te tuigen waarbij 12 shortrack teams de strijd aangingen in verschillende klassen en met verschillende afstanden.

De deelnemers kwamen niet alleen uit onze vereniging maar ook andere verenigingen namen deel, zelfs een buitenlands team (Belgiƫ)

Bij de prijsuitreiking benadrukte onze voorzitter (Willem Maris) niet alleen de sportieve prestaties die onder opzwepende muziek hadden plaatsgevonden maar ook de inzet van Willem F. en Imke die dit mogelijk hebben gemaakt.

Er zal nog een evaluatie plaatsvinden om te zorgen dat we volgende jaren dit gebeuren als een terugkerend evenement op onze IJCE kalender kunnen toevoegen.

Voor de foto's klik hier.

Trefwoorden: