Opgave en programma BSPR

Basisscholen Prestatieritten 18 november 2016

Opgave uiterlijk 17 oktober!

Geef je via jouw school op voor een van de twee ritten en schaats de opgegeven tijd vol. Je meester of juf mag je hierbij helpen, en je ouders mogen je vanaf de kant aanmoedigen. Neem voor de veiligheid handschoenen en een muts of helm mee (ook begeleiders). Als je zelf geen schaatsen hebt, kun je ze gewoon op de ijsbaan huren.

Opgeven voor de Basisscholen Prestatieritten moet uiterlijk 17 oktober plaatsvinden en kan alleen via je school op basisscholenprestatieritten@ijce.nl

Programma:

  • 17.00 uur IJssportcentrum open
  • 17.00 uur IJshockey en schaatsclinics
  • 17.00 uur Demonstraties kinderen Opleidingsploeg en IJCE
  • 17.30 uur Toegang overdekte IJsbaan
  • 18.00 uur Start 20 minuten rit
  • 18.25 uur Demonstraties kinderen Kids on Ice en IJshockey
  • 19.00 uur Start 40 minuten rit

Vorig jaar deden er aan de beide ritten ongeveer 1500 kinderen mee en er waren ruim 3000 bezoekers. Dat het dit jaar ook weer een geweldige happening zal worden staat nu al vast. Het doel is niet meer en niet minder de ijspret onder de aandacht van de kinderen te brengen. Afhankelijk van het aantal kinderen mogen per school 1 รก 2 leerkrachten mee het ijs op, ouders mogen tot 20.00 uur het ijs niet op. Verder zijn er voldoende begeleiders van IJsclub Eindhoven op het ijs aanwezig om de kinderen te helpen. De bedoeling is dat de kinderen hun opgegeven tijd volbrengen, snelheid en techniek speelt hierbij geen rol, veel kinderen staan namelijk voor het eerst op het ijs. Na afloop krijgen ze hun felbegeerde en welverdiende medaille.

Een impressie:


De basisscholen prestatieritten worden ieder jaar georganiseerd door:
IJsclub Eindhoven www.ijce.nl i.s.m. het IJssportcentrum
Antoon Coolenlaan 3 Eindhoven