Introductieles

Introductieles

Iedereen die graag wil schaatsen en het voornemen heeft lid van IJCE te worden, kan eenmaal aan een introductie- of proefles deelnemen bij een groep en/of begeleider van IJCE.

Meld je daarvoor aan via deze pagina, dan krijg je een uitnodiging voor een introductie- of proefles. De proeflessen voor de jeugd (tot 23 jaar) zijn op zaterdagochtend om 08.15 uur of maandagavond 18.15 uur en voor senioren (ouder dan 23 jaar) is dat op maandagavond om 20.00 uur of zondagochtend om 8.30 uur.

Kun je niet op deze tijdstippen komen dan kun je dat aangeven via email nadat je bericht ontvangen hebt, dan spreken we een ander tijdstip met je af. Met de uitnodiging meldt je je bij de ingangscontrole van IJCE en die verwijzen je dan naar de persoon voor de introductie- proefles op dat uur ter verdere kennismaking met IJCE. Wij wensen je alvast veel schaatsplezier toe!

Inschrijven

Je kunt natuurlijk ook met onmiddellijke ingang lid worden. Als je lid wilt worden kun je je via een formulier op deze website opgeven. Klik hier om naar het IJCE inschrijfformulier te gaan.

Data en tijden

Klik hier voor de IJCE ijsuren. Voor opening en sluiting van het schaatsseizoen zie de jaaragenda.