Herfst-shorttrack komt er weer aan

Op vrijdag 18 augustus beginnen we weer met shorttracken!

De herfst-shorttrack is de start van een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren, kijk op deze pagina voor alle informatie, en om je in te schrijven natuurlijk!

Zomerkamp IJCE-Jeugd bijzonder geslaagd

De 4e editie van het zomerkamp voor de IJCE-jeugd in het weekend van 16 t/m 18 juni j.l. is bijzonder geslaagd te noemen. 31 deelnemers hebben een geweldig, sportief en super-gezellig weekend gehad bij OpNoord, mede door het goede weer zonder een spatje regen.

​Lees hier een uitgebreid verslag.
Het foto-album van het zomerkamp staat hier.

Kort verslag ALV

Een beknopt verslag van de ALV met daarin de belangrijkste punten is nu beschikbaar voor leden op deze pagina.

Nico Broers,
Secretaris

Trefwoorden: 

Shorttrack relay wedstrijdverslag

Vrijdag 12 mei werd er een shorttrack relaywedstrijd gehouden in Eindhoven. Een wedstrijd waar competitie en samenspel samen kwam.

Trefwoorden: 

Shorttrack relay wedstrijden succesvol

Op vrijdagavond 12 mei jl. vonden in Eindhoven de allereerste relay wedstrijden shorttrack plaats. Het stond al geruime tijd op de jaar kalender van de IJsclub Eindhoven maar het is vooral aan de inzet van Imke van der Steen en Willem Fabel te danken dat dit door kon gaan. Toen bleek dat de organisatie niet van de grond kwam moest in een kort tijdsbestek alles uit de kast gehaald worden en presteerden ze het om samen een succesvol evenement op te tuigen waarbij 12 shortrack teams de strijd aangingen in verschillende klassen en met verschillende afstanden.

Trefwoorden: 

Schrijf je in voor het zomerkamp

Beste IJCE-jeugd van 7 tot 16 jaar,

Je kunt je nog inschrijven voor het komende zomerkamp tot zondag 21 mei aanstaande. Dus schrijf je s.v.p. tijdig in om zeker te zijn van een plek in dit superleuke evenement. Inschrijving doe je op de website van IJCE op deze pagina.

Jaarverslag 2016/2017 en ALV

Op 8 mei 2017 is de Algemene Ledenvergadering in het Gildehuis aan de Boutenslaan 159a in Eindhoven. Op de agenda staat ook het jaarverslag inclusief rapportage van de penningmeester. Het jaarverslag staat vanaf vandaag op het gedeelte van de site dat alleen voor leden toegankelijk is. Diverse leden en bestuursleden hebben voor het jaarverslag bijdragen en informatie aangeleverd waarvoor dank!

Nico Broers, secretaris

Lintje voor IJCE-lid Egbert Gramsbergen!

Op 26 april ’17 is IJCE-lid Egbert Gramsbergen door de koning benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Het bestuur van IJCE feliciteert Egbert van harte met deze koninklijke onderscheiding. Egbert kreeg deze onderscheiding allereerst voor zijn inzet sinds de jaren ’70 voor de ontwikkeling van zonne-energie in Nederland, het Caribisch gebied, Indonesië en Afrika. Hij schreef daar onder meer publicaties over. Verder is hij op velerlei gebied al jaren actief als vrijwilliger.

Shorttrack relaywedstrijd vrijdagavond 12 mei 2017

Op vrijdagavond 12 mei wordt een shorttrack relaywedstrijd georganiseerd, voor shorttrackers van Brabant en België, zowel beginners als
gevorderden. Kun je shorttracken, doe dan mee! En iedereen is welkom om te komen kijken.

OPROEP/AGENDA ALGEMENE LEDENVERGADERING 8 MEI 2017

Op 8 mei 2017 vindt de ALV plaats in het Gildehuis aan de Boutenslaan in Eindhoven.
Aanvang 19.30 uur.
Voor de agenda klik hier.

Het bestuur rekent op een grote opkomst!

Nico Broers, secretaris

Pagina's

Abonneren op IJsclub Eindhoven RSS