Zomertrainingen per 25 september bij sportaccomodatie Oranje-Rood

Vanwege de steeds vroeger invallende duisternis vinden de zomertrainingen vanaf maandag 25 september plaats bij de sportaccommodatie van Hockeyclub Oranje-Rood (Charles Roelslaan).

Verzamelen om 18.30 uur op het parkeerterrein.

IJCE doet mee met sportactie Albert Heijn

In het kader van de Nationale Sportweek van 9 t/m 17 september 2017 heeft supermarkt Albert Heijn samen met het NOC*NSF haar AH Sportactie: van 4 t/m 24 september 2017 kunnen de klanten van AH Sportzegels sparen. Tegen inlevering van een volle spaarkaart voor 1 oktober 2017 krijg je een actiecode waarmee je kunt meedoen aan vijf sportactiviteiten bij sportverenigingen die aan deze actie meedoen.

Koninklijke onderscheiding voor Jan van Maasakkers

Oud-penningmeester en erelid van IJCE Jan van Maasakkers heeft op 3 september 2017 een koninklijke onderscheiding gekregen: hij is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau! Jan kreeg de onderscheiding uitgereikt door de locoburgemeester van Waalre tijdens een open dag van Stichting De Pracht Ekenrooi in Waalre waarvan Jan ook penningmeester is.

In het Eindhovens Dagblad stond op 4 september 2017 een bericht over de uitreiking. Daarin stond dat Jan de onderscheiding kreeg als erkenning voor zijn werk voor Stichting De Pracht, stichting ’t Heft en IJsclub Eindhoven.

Concept-notulen ALV mei 2017 bechikbaar

De concept-notulen van de ALV van mei 2017 zijn nu beschikbaar (alleen voor leden) op deze pagina.
Vaststelling van deze notulen vindt plaats op de ALV in – vermoedelijk - mei 2018.

Nico Broers,
Secretaris

Wijziging shorttracktrainingen

Vrijdag 25 augustus is er GEEN shorttrack-training.
De weken daarna beginnen de trainingen niet meer om 18.45uur maar om 18.30uur.

IJCE-leden geslaagd !

Verschillende trainers van IJCE hebben in het afgelopen seizoen met succes aanvullende opleidingen gevolgd op trainersgebied.

Henk van der Plas is geslaagd voor het trainersdiploma ST2 Langebaan en Pieternel van Leeuwen en Tim Sweep voor het trainersdiploma ST3 Langebaan. Willem Fabel heeft het diploma ST3 Shorttrack behaald. Verder is Bert Atzema geslaagd voor het diploma Starter nationaal Langebaan. Het bestuur feliciteert de geslaagden van harte met het behalen van deze diploma’s!

Nico Broers,
secretaris

IJCE-lid Frank van den Berg plotseling overleden

Op 18 juli jl. is IJCE-lid Frank van den Berg, de man van onze vicevoorzitter Marianne Vincken, tijdens hun fietsvakantie in Frankrijk plotseling overleden. Frank en Marianne waren vanuit Spanje op weg naar Nederland. Fietsen was ook hun grote passie. Frank mocht maar 64 jaar worden.

De crematie vindt plaats op zaterdag 29 juli a.s. om 11.00 uur in het crematorium Heeze, Somerenseweg 120 te Heeze.
Klik hier voor de rouwadvertentie in de Volkskrant.

Herfst-shorttrack komt er weer aan

Op vrijdag 18 augustus beginnen we weer met shorttracken!

De herfst-shorttrack is de start van een aantal wijzigingen ten opzichte van voorgaande jaren, kijk op deze pagina voor alle informatie, en om je in te schrijven natuurlijk!

Zomerkamp IJCE-Jeugd bijzonder geslaagd

De 4e editie van het zomerkamp voor de IJCE-jeugd in het weekend van 16 t/m 18 juni j.l. is bijzonder geslaagd te noemen. 31 deelnemers hebben een geweldig, sportief en super-gezellig weekend gehad bij OpNoord, mede door het goede weer zonder een spatje regen.

​Lees hier een uitgebreid verslag.
Het foto-album van het zomerkamp staat hier.

Kort verslag ALV

Een beknopt verslag van de ALV met daarin de belangrijkste punten is nu beschikbaar voor leden op deze pagina.

Nico Broers,
Secretaris

Trefwoorden: 

Pagina's

Abonneren op IJsclub Eindhoven RSS